Noul vicepresedinte senior al Apple, Angela Ahrendts, este numita dama a Imperiului Britanic

  Angela Ahrendts este fostul CEO al celebrei companii Burberry, iar incepand de luna aceasta ea va deveni vicepresedintele senior care va conduce divizia de retail a companiei Apple. Pana atunci insa, Ahrendts a fost numita Dama a Imperiului Britanic, o distinctie la fel de importanta precum cea acordata lui Jony Ive, care a fost numit Sir al Imperiului Britanic cu mai bine de un an de zile in urma. Spre deosebire de acea distinctie, in cazul Angelei Ahrendts regina Marii Britanii nu va participa la ceremonie, in fapt doar un membru de nivel inferior al guvernului va participa, asa ca nu vorbim despre acordarea titlului cu mare fast.

Mr Cable will pay tribute to the mother of three, from Indiana, describing her as a ‘landmark figure in business’ and a ‘powerful role model to the next generation of young British talent.’ He will say:  ‘She has revitalised this iconic British brand with flair and cutting edge innovation, allied with sound commercial acumen.’

  In ceea ce priveste asumarea noii pozitii in cadrul Apple, compania americana a anuntat ca Ahrendts va intra in echipa incepand de primavara aceasta, luna aprilie putand fi prima cu ea la conducerea diviziei de retail.

1 COMENTARIU