Apple continua campania Your Verse cu povestea unui coregraf al Bollywood

  Your Verse este o campanie conceputa de catre compania Apple pentru promovarea modelitatilor inovative in care poate fi utilizata o tableta iPad Air in diverse moduri in lumea reala, iar in cursul serii trecute cel de-al patrulea episod al acestei campanii a fost publicat. In el compania Apple ne prezinta povestea celebrului coregraf indian Feroz Khan al Bollywood-ului care foloseste tableta iPad Air in diversele stadii de productie a unui film, de la alegerea locatiei si pana la momentele propriu-zise de filmare.

For as long as he can remember, Feroz Khan has been fascinated by the power of dance. As a young boy growing up in Mumbai, Khan was mesmerized by the storytelling that flowed from the steps, the turns, and even the most delicate hand gestures featured in iconic Bollywood films. Pursuing his passion for dance, Khan started his career as a backup dancer and worked his way through the Bollywood ranks. Today he is one of India’s most sought-after choreographers. Often juggling multiple projects at a time, Khan searched for a simple way to coordinate all the different ideas and sources of inspiration critical to shaping his dance routines.

  In noua pagina a celor de la Apple veti vedea cum o tableta iPad Air este utilizata pentru a inregistra clipuri video si poze cu diverse aplicatii dedicate, informatiile fiind utilizate pentru a imbunatati proecsul de regizare si productie a unui film. Dupa utilizarea iPad pentru scufundari, catarare sau diagnosticarea contuziilor jucatorilor de fotbal american, tableta iPad aunge si in filme, campania urmand a continua in cateva saptamani.

3 COMENTARII

  1. Si cand imi aduc aminte ca primul iPad nu avea camera , iar Apple si fanii declarau ca e stupid sa filmezi cu o tableta …
    Mai rar asa fatarnicie si fani atat de ingusti la minte .

  2. @sori: Inca e stupid. Acum stau si te intreb, asa tare-ti place sa faci trolling. Simti o bucurie interioara cand scrii ceva de rau sau starnesti o discutie in contradictoriu?