Cat de greu se utilizeaza cititorul de amprente al Samsung Galaxy S5?

  Acest GIF a fost facut special pentru a demonstra cat de greu se deblocheaza un Samsung Galaxy S5 folosind cititorul de amprente si la o prima vedere am spune ca iPhone 5S este facut de genii, in timp ce terminal Samsung este facut de… opusul lor. Ei bine aducand putin adevar in aceasta comparatie va spun ca da, iPhone 5S se deblocheaza mai rapid si mai usor decat Samsung Galaxy S5 daca este utilizat cititorul de amprente, insa procesul de deblocare nu este chiar atat de prost precum este prezentat in GIF.

  Cu o scanare corecta a degetelor, si a lateralelor acestora, Samsung Galaxy S5 va recunoaste degetul chiar si la o scanare  cu o singura mana, fara a plasa degetul corect pe dispozitiv, insa totul tine de utilizator. Partea proasta a sistemului implementat in Samsung Galaxy S5 este ca nu vom putea face o deblocare a terminalului din LockScreen asa cum vedem in iPhone 5S, insa cred ca viitoare tweak-uri si moduri vor implementa aceasta functionalitate si eu unul abia o astept.

  Cu aceasta ocazie le multumesc celor de la Orange pentru posibilitatea de a testa Samsung Galaxy S5 prin programul Orange Smartphone Tester.

5 COMENTARII

  1. Modifica destul de mult.. pune toate tampeniile posibile si lumea se mai intreaba de ce da crash-uri :)) Kitkat e complet diferit fata de touchwiz-ul de la samsung.