Prima Pagina aplicatii iPhone 6 – iata cum ar putea arata aplicatiile pe un ecran...

iPhone 6 – iata cum ar putea arata aplicatiile pe un ecran de 4.7 inch

  Daca tot se discuta in ultima vreme despre lansarea unui iPhone 6 al carui ecran va avea o diagonala de 4.7 inch, iata ca avem si o prima prezentare pentru modul in care ar putea arata interfata iOS 8 pe acest dispozitiv. Pentru a crea aceste imagini se pleaca de la prezumtia ca Apple ar putea creste rezolutia ecranului de la 1136 x 640 pixeli la 1344 x 756 pixeli pastrand acelasi numar de pixeli per inch. O asemenea crestere a rezolutiei i-ar forta pe dezvoltatorii de aplicatii sa-si modifice titlurile pentru a le face compatibile cu ea, ecranul urmand a afisa cu pana la 40% mai multi poxeli.

  Acest spatiu suplimentar disponibil pe ecran ne-ar permite sa vizualizam mai multe informatii in diversele aplicatii disponibile in App Store, insa numai daca ele vor fi compatibile cu noua rezolutie. Veti vedea in imaginile de mai jos cum vor arata actualele aplicatii in iOS 8 daca rezolutia va fi crescuta, Apple aducandu-ne in situatia de acum 2 ani de zile cand pentru iPhone 5 a fost nevoie de o actualizare masiva a aplicatiilor. Desigur ca acest lucru ii va forta pe utilizatori sa aiba rabdare pentru a-si putea utiliza terminalele la adevarata lor valoare, insa in final tot efortul va merita.

  Avand in vedere ca vorbim despre simple presupuneri, ramane de vazut daca Apple va actiona in acest mod, insa sunt sigur ca extrem de multi utilizatori se vor bucura sa aiba mai mult spatiu disponibil pentru a vizualiza informatii.

 • mica

  maaaama, magic nu alta

 • ady

  unde pot gasi wallpaperul ala 😀 ???

 • dan

  “ady” wallpaperul ala il poti găsi la tine in setari doar ca e putin mai deschis.

 • mateias

  Nu vad dc nu s-ar apuca dezvoltatorii sa optimizeze de pe acum pentru 4.7

 • Roland

  Ar merita un iphone 6 de 4.7 inch cu 13 mp, display mai bun, chip A8 quad core…

 • mihai

  iti dai seama ca daca apple pun chip A8 quad core , racheta ia toate smartfonuriile de pe piata :)))

 • Eugen

  ideea de functionalitate simpla nu implica neaparat trenful de quad core. Un dual mai puternic o sa fie de acelasi rang precum S5 sau htc m8 xperia Z2

 • Daniel N

  Arata bine, dar totusi, parca e prea mult deocamdata 4,7… Baieti, chipul A7 dupa 5s e mult mai puternic decat quad-ul cu care e motorizat S5-ul, in unele cazuri si decat m8 !

 • tedy

  de ce sunt 2 aplicatii ‘Passbook’? 😐 ce e aplicatia din stanga setarilor?