Prima Pagina aplicatii Steve Jobs dorea un iPhone magic in 2007

Steve Jobs dorea un iPhone magic in 2007

  Aseara v-am prezentat primele detalii despre perioada in care primul iPhone a fost dezvoltat de catre Apple, unul dintre importantii ingineri participanti la proiect oferind detalii despre tot. Ca parte a interviului acordat de catre el pentru New York Times aflam ca Steve Jobs dorea un iPhone “magic” pentru viitorii  sai potentiali clienti. In aceasta idee, Steve Jobs a respins foarte multe dintre prototipurile concepute de catre inginerii sai pentru aplicatiile native ale sistemului de operare, cerandu-le acestora aplicatii mai “magice”.

Steve was really adamant, where he said, ‘This needs to be like magic. Go back, this isn’t magical enough!’” I remember being very frustrated. This was, like, an impossible task.

  In aceasta idee, intreaga echipa a lui Steve Jobs dezvolta cate o componenta diferita a sistemului de operare, fostul CEO al companiei Apple monitorizand singur tot procesul in fiecare zi. Chiar daca vorbim despre o echipa complexa de ingineri cu propriile orgolii si idei, Steve Jobs stia sa se impuna si ami ales sa-si motiveze angajatii, convingandu-i pe acestia sa produca exact ceea ce isi doreste el si in perioadele de timp cerute.

 • gianidiamond

  Pacat ca nu mai e printre noi,pana la urma va fi si un iphone magic!

 • derq

  “Steve Jobs dorea un iPhone magic in 2007″… asa s-a si intamplat, a fost magic.

 • ThePurpleHaze

  Da , dar se departeaza de ideiile lui Steve 🙁

 • Eugen

  mai dar aveti vreunul idee ce idealuri si idei avea steve ? tot trancaniti degeaba ca se departeaza de ideile lui , ca el facea cel mai bine si etc . Am iphone dar nu este ozn , este un telefon simplu care are amprenta pusa pe design dupa care pe sistemul de operare , simplu. Daca steve a fost un mare vizionar cu aclamati toti , stati linistiti ca pana la iphone 7 sunt creatiile lui si asta deoarece tehnologia este mult mai abansata decat ceea ce primim noi. Creiere de maimuta , asta urasc cel mai mult la Apple , efectul de turma creat…

 • Costi

  @eugen
  Dacă majoritatea joaca șah…, tu cam vrei sa joci table. Ai impresie de turma pentru ca esti intr-o comunitate aici. Iti place iPhone si crezi ca pari si tu cineva dacă stai in unghii pe aici

 • muzicabuna

  @Eugen, felicitări, ai nimerit in locul potrivit pentru a-ți exprima frustrările față iubitorii jucăriilor Apple, de la înălțimea inteligenței tale superioare. Enjoy :-)!