iPhone 6 – carcasa apare in noi imagini, ofera detalii despre dimensiuni si schimbari de design

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in toamna de catre Apple, insa pana atunci vedem noi imagini in care dimensiunile terminalului sunt prezentate. Imaginile acestea ar fi fost concepute special pentru producatorii de carcase din Asia, ele avand la baza indicatii oferite de catre Apple partenerilor care urmeaza sa creeze carcasa dispozitivului. Conform acestor imagini, Apple urmeaza sa implementeze o carcasa din metal pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, dispozitivul urmand a avea 6 mm grosime, 67 mm latine si 138 mm inaltime.

  Separat de acestea, se imaginile sugereaza faptul ca Apple ar putea reduce dimensiunea butonului Home, butonul Power fiind repozitionat, iar dual-flash LED-ul pare sa fie dat uitarii la doar un an dupa implementare. Revenind la dimensiuni, iPhone 6 ar urma sa fie cu 14mm mai inalt, cu 8 mm mai lat si cu 1.6 mm mai subtire decat iPhone 5S, diferenta in dimensiuni fiind considerabila. Avand totusi in vedere aceste dimensiuni, pare destul de probabila implementarea unui ecran de 4.7 inch si nu a unuia de 5.5 inch, asa cum sugerau anumite zvonuri.

  In cursul zilei de ieri v-am prezentat o comparatie intre carcasele iPhone 6 si cele mai importante smartphone-uri Android pentru a va face o idee in legatura cu posibila marime a viitorului terminal, iar imaginile de astazi nu fac altceva decat sa confirme marea schimbare care va veni in viitorul apropiat.