Prima Pagina 4G COSMOTE Romania extinde portofoliul prepaid Connect Mobile

COSMOTE Romania extinde portofoliul prepaid Connect Mobile

  Cosmote Romania a anuntat in cursul acestei zile extingerea protofoliului prepaid Connect Mobile, astfel ca utilizatorii beneficiaza de noi optiuni si mai mult trafic de date pentru propriile terminale mobile. In imaginea de mai sus aveti prezentata intreaga oferta noua a celor de la Cosmote, ei oferind posibilitatea de a cumpara trafic de date prepaid la preturi ce incep de la 1 euro si ajung pana la 9 euro, insa din pacate el nu este disponibil inclusiv in reteaua 4G a operatorului, asa ca veti fi limitati la viteze 3G.

Navigarea online, mesajele instant, distribuirea de conținut, e-mailul și interacțiunile pe rețelele de socializare sunt activități zilnice care mențin oamenii activi în mod constant. COSMOTE România extinde portfoliul prepaid Connect Mobile prin adăugarea de noi opțiuni și mai mult trafic de date pentru toți utilizatorii. Astfel, clienții de voce noi și existenți pot alege să activeze o extraopțiune Connect Mobile cu trafic de date de la 70 MB până la 2 GB și cu prețuri care pornesc de la 1 euro până la 9 euro credit. Portofoliul introduce două extraopțiuni Connect Mobile recurente: Connect Mobile Weekly, care oferă 250 MB trafic de date pentru doar 2 euro credit/săptămână și Connect Mobile 70 MB, pentru doar 1 euro credit/lună.

În plus, de acum înainte, pentru 3 euro credit lunar, clienții prepaid primesc mai mult trafic de date prin extraopțiunea îmbunătățită Connect Mobile 200 MB.

 • mario

  Am un abonament la orange de 117 ron lunar si am așa :1000 minute în rețea, 400 minute nationale si internationale pe fix si mobil la orice ora în toată lumea plus 20 gb în rețeaua 4g , ce părere aveți, e bine?

 • Narcis

  In afara traficului de net nu e cn stie ce sincer eu am la cartela. Vodafone la 6 euro nelimitat minute vodafone 300 minute nationale 150 internationale sms nelimitat national si 400 mb trafic net(vodafone pentru tineri)

 • ted

  eu am la rds totul nelimitat, 5gb trafic net la viteza mare dupa care scade… totul la 5 eur… ce ziceti, e bine:D?

 • Pe partea de net nu e bine, in rest, la voce, e bine acum.

 • ionutz51

  Deocamdată, dar RDS au anunțat ca din Iulie se rezolva si pe partea de net.

 • enigma

  Mie imi merge bine netul de la rds pe paleta ipad in Bucuresti …daca ai semnal merge bine …platesc 15 lei pe luna 5Gb viteza maxim apoi scade viteza fara voce

 • mario

  Da, fiecare ce folosește mai mult ,eu folosesc foarte mult 3,4 g ,minutele ar fi deajuns și câte 100 din fiecare, pentru voce panteră 23

 • Dan

  Stie careva cum merge net.ul in Timisoara la RDS(mobil)?? Vreau sa.mi fac abonamentul cu 5Gb…

 • Hicks

  Mario nu e bine esti tepuit.
  Am un abonament Digi nelimitat sun GRATIS in orice retea din Romania si UE fix si mobil +Sua si Canada si internet nelimitat totul pentru 5 euro adica 25 lei :)))

 • mario

  Hicks, ai și acces la 4g ,sau la 3g ce viteză ai că îmi dai de gândit?

 • craciun

  Mario , sa stii ca ești tepuit.
  Vizavi de 4G pe mobil…va îmbătați cu apa rece.Ce faceti cu 4G pe smartphone, torente?
  Ca stick usb de date 4G sau tableta/ipad e alta poveste, se merita chiar.
  Da sa ai 4G pe smartphone e 95% aberant , e doar asa de ochii lumii, ca sa dai bani aiurea sau sa ai ata fe multi bani incat sa nu iti mai pese…
  Inteleg multe pe lumea asta da nu 4G pe smartphone.
  Sunt bani irosiți. …