COSMOTE Romania extinde portofoliul prepaid Connect Mobile

  Cosmote Romania a anuntat in cursul acestei zile extingerea protofoliului prepaid Connect Mobile, astfel ca utilizatorii beneficiaza de noi optiuni si mai mult trafic de date pentru propriile terminale mobile. In imaginea de mai sus aveti prezentata intreaga oferta noua a celor de la Cosmote, ei oferind posibilitatea de a cumpara trafic de date prepaid la preturi ce incep de la 1 euro si ajung pana la 9 euro, insa din pacate el nu este disponibil inclusiv in reteaua 4G a operatorului, asa ca veti fi limitati la viteze 3G.

Navigarea online, mesajele instant, distribuirea de conținut, e-mailul și interacțiunile pe rețelele de socializare sunt activități zilnice care mențin oamenii activi în mod constant. COSMOTE România extinde portfoliul prepaid Connect Mobile prin adăugarea de noi opțiuni și mai mult trafic de date pentru toți utilizatorii. Astfel, clienții de voce noi și existenți pot alege să activeze o extraopțiune Connect Mobile cu trafic de date de la 70 MB până la 2 GB și cu prețuri care pornesc de la 1 euro până la 9 euro credit. Portofoliul introduce două extraopțiuni Connect Mobile recurente: Connect Mobile Weekly, care oferă 250 MB trafic de date pentru doar 2 euro credit/săptămână și Connect Mobile 70 MB, pentru doar 1 euro credit/lună.

În plus, de acum înainte, pentru 3 euro credit lunar, clienții prepaid primesc mai mult trafic de date prin extraopțiunea îmbunătățită Connect Mobile 200 MB.