Prima Pagina Apple MacBook Air 2014 va fi lansat maine in Apple Store

MacBook Air 2014 va fi lansat maine in Apple Store

3

  Astepti lansarea unor noi modele ale MacBook Air? Ei bine s-ar putea sa nu mai ai foarte mult de asteptat, deoarece maine compania Apple ar pregati lansarea MacBook Air 2014 in Apple Store. Magazinele Apple din intreaga lume au inceput sa primeasca noi modele ale MacBook Air in stoc si angajatii lor au fost anuntati ca urmeaza sa modifice materialele promotionale pentru produse in ideea de a evidentia noile unitati. Avand numele de cod J41A si J43A, versiunile de 11 inchi si 13 inch ale MacBook Air 2014 vor contine doar upgrade-uri hardware si nimic mai mult.

  V-am spus ca un MacBook Air Retina Display 12 inch urmeaza sa fie lansat de catre Apple cu un ecran ce are rezolutie mai mare, o noua carcasa mai subtire si touchpad complet tactil, insa acest produs nu este deocamdata pregatit pentru distributie. Modelele MacBook Air 2014 care vor fi disponibile incepand de maine urmeaza sa contina noile versiuni ale procesoarelor Intel Haswell, ele urmand a avea procesoare de generatie noua tactate la o frecventa marita si probabil noi placi grafice mai rapide.

Articolul anteriorUnShaker7 ofera cel mai simplu mod de a debloca un iDevice
Urmatorul articolAndroid-ul domina piata tabletelor, ingenuncheaza iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.