Prima Pagina Noutati Iata ce pericole pot ascunde retelele WiFi publice

Iata ce pericole pot ascunde retelele WiFi publice

  Daca utilizezi in mod constant retelele WiFi Publice pentru a accesa internetul de pe propriul terminal mobil, atunci poate ar fi bine sa te intrebi cat de sigura este utilizarea lor, mai ales cand nu cunosti proprietarul retelei. Pentru a ne oferi cateva informatii in acest sens, o organizatie specializata pe securitate informatica ne spune ca in lumea larga exista peste 5.8 milioane de HotSpot-uri publice si ca majoritatea dintre ele pot fi monitorizate de catre hackeri.

  Din pacate printr-o retea WiFi publica un hacker va poate fura o multitudine de informatii din conturile utilizate cu terminalele voastre, sau chiar conturile in sine, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • kastel27

  Ce ne recomanzi?

 • Stefan

  @kastel27 exact ce scrie acolo

 • Silviu

  Eu folosesc VPN Expres atunci când stau pe Wi-Fi publice si i-l recomand tuturor ce vor sa nu își mai facă griji pt. securitatea datelor. Eu mi-am cumpărat cu 2,67 € un trafic de 5 gb (permanent quotas)si imi este foarte folositor deoarece nu fac downloading ci doar navighez pe Rețetele publice. Au si trafic lunar(expira in 30 zile)dar si trafic permanent adică nu expira si i-l poți folosi doar când activezi VPN. Încercați programul si va veți convinge

 • Silviu

  Am uitat sa va spun ca traficul lunar este mult mai ieftin 4 gb costa 1,79 iar 10 gb costa 3,59