Prima Pagina Noutati Iata ce pericole pot ascunde retelele WiFi publice

Iata ce pericole pot ascunde retelele WiFi publice

  Daca utilizezi in mod constant retelele WiFi Publice pentru a accesa internetul de pe propriul terminal mobil, atunci poate ar fi bine sa te intrebi cat de sigura este utilizarea lor, mai ales cand nu cunosti proprietarul retelei. Pentru a ne oferi cateva informatii in acest sens, o organizatie specializata pe securitate informatica ne spune ca in lumea larga exista peste 5.8 milioane de HotSpot-uri publice si ca majoritatea dintre ele pot fi monitorizate de catre hackeri.

  Din pacate printr-o retea WiFi publica un hacker va poate fura o multitudine de informatii din conturile utilizate cu terminalele voastre, sau chiar conturile in sine, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija.

 • kastel27

  Ce ne recomanzi?

 • Stefan

  @kastel27 exact ce scrie acolo

 • Silviu

  Eu folosesc VPN Expres atunci când stau pe Wi-Fi publice si i-l recomand tuturor ce vor sa nu își mai facă griji pt. securitatea datelor. Eu mi-am cumpărat cu 2,67 € un trafic de 5 gb (permanent quotas)si imi este foarte folositor deoarece nu fac downloading ci doar navighez pe Rețetele publice. Au si trafic lunar(expira in 30 zile)dar si trafic permanent adică nu expira si i-l poți folosi doar când activezi VPN. Încercați programul si va veți convinge

 • Silviu

  Am uitat sa va spun ca traficul lunar este mult mai ieftin 4 gb costa 1,79 iar 10 gb costa 3,59