Swatch va actiona Apple in judecata pentru dreptul de proprietate asupra marcii iWatch

  Swatch, unul dintre cei mai cunoscuti producatori elvetieni de ceasuri, si-a propus sa initieze un razboi legal impotriva companiei Apple pentru dreptul de proprietate asupra marcii iWatch. V-am spus deja ca Apple a inregistrat marca iWatch in destule tari de pe glob, iar cei de la Swatch nu sunt multumiti de acest lucru, ei considerand ca denumirea ar putea genera confuzie pentru linia sa de ceasuri iSwatch. In aceasta idee, Swatch va actiona Apple in judecata in diverse tari de pe glob pentru dreptul de proprietate asupra marcii iWatch, compania elvetiana procedand la fel si in trecut cu alte companii.

We assess the likelihood of confusion as given, the marks are confusingly similar. In all countries where the mark is registered, we go against it before. In order to protect its own brand iSwatch, taken any action deemed necessary measures.

  In trecut cei de la Swatch au avut succes in a isi proteja marca iSwatch impotriva tentativelor diverselor companii de a inregistra iWatch, insa in cazul Apple lucrurile ar putea fi cu mult diferite. Apple este o companie a carei avocati sunt specializati in acest tip de procese si avand in vedere extinsa linie de produse Apple care au litra “i” in denumire, exista sanse mari ca o instanta sa ii dea castig de cauza. Desigur ca ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile, insa intreaga poveste este extrem de interesanta.

6 COMENTARII

  1. Sunt constienti ca nu rezolva nimic, insa un brand renumit ca Swatch trebuie sa faca pasul avesta cu procesul, in semn de implicare si nimic mai mult. Un proces scurt de data aceasta cu Apple.