Prima Pagina iPhone Asa arata fabrica in care sunt asamblate smartphone-urile GALAXY

Asa arata fabrica in care sunt asamblate smartphone-urile GALAXY

  De ani de zile Foxconn, partenerul Apple care asambleaza cele mai multe iPhone-uri , este criticat pentru modul in care isi trateaza angajatii si conditiile de munca oferite acestora. In ideea de a face o comparatie cu fabrica in care sunt asamblate terminalele GALAXY, BI a facut o vizita in locatia celor de la Samsung, iar in imaginile acestui articol le puteti vedea. Articolul scris de catre reporteri prezinta o lume complet diferita in fabrica Samsung din Gumi, Coreea de Sud, dormitoarele angajatilor neavand plase de protectie impotriva celor care incearca sa se sinucida, parcuri de recreatie fiind deasemenea construite in locatie.

  Avand in vedere ca orbim despre Coreea de Sud si nu de China, diferenta in ceea ce priveste conditiile de munca sunt destul de logice si demonstreaza importanta pe care o acorda fiecare tara respectarii conditiilor de munca din fabrici.

 • Nimeni

  Asta ar trebui sa copieze Apple de la Samsung : respectul fata de clienti si fata de proprii angajati. Sa mai lase foamea de bani …

 • Marius

  In Oradea este samsung … Aia ii o fabrica de imagine … Una dintr-un milion de fabrici… In Romania samsung e cu totul si cu totul altcineva … Si galaxy s4 se face in bihor….

 • Victor Preda

  @Marius nu existe Samsung Electronics in Oradea , doar un furnizor de panouri Tv Samsung ,,

 • anonim

  Pe ce lume traiesti, Marius? A fost in Oradea o fabrica ce furniza componente pentru Samsung (pentru monitoare) dar s-a lichidat. Unde se fabrica telefoane Samsung in Oradea? Lamureste-ma si pe mine.

 • AdiD

  marius, o fi in oradea vreun laborator ultrasecret de etnobotanice, pe care il frecventezi doar tu!

 • JohnnyD

  Bravo lor …

 • real

  @anonim
  Daca te uiti pe unele produse sammy o sa vezi scris ROMANIA
  monitoare,home cinema,bluray.
  Fabrica sigur exista,mai mult ca sigur linia de montaj

 • Gaby

  Da-ia sunt asa praf gama galaxy :))