Prima Pagina Noutati Un biciclist filmeaza un politist care incearca sa-l amendeze, este arestat (Video)

Un biciclist filmeaza un politist care incearca sa-l amendeze, este arestat (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HsX4WOQrwKU&w=580&h=370]

  In luna martie un biciclist a incercat sa filmeze in SUA un politist care il oprise dupa ce ignorase culoarea rosie a unui semafor. Desi nu stia daca politistul urmeaza sa il amendeze sau sa ii dea un avertisment, biciclistul a inceput sa il filmeze si a fost arestat din cauza acestui lucru. Politistul nu a fost chiar atat de entuziasmat sa apara intr-o filmare in timp ce da o amenda, asa ca biciclistul a fost dus la o sectie de politie, asta dupa ce alti politisti aflati in apropiere au fost prezenti pentru a il lua peste picior pentru curajul sau.

  Desi din punct de vedere legal politia nu il poate aresta pentru dorinta sa de a inregistra un asemenea act, in realitate nimeni nu ii poate impiedica pe politisti sa faca orice doresc. Biciclistul a fost acuzat pentru tentativa de a se opune arestarii, pentru obstructionarea justitiei si comportament neadecvat, fiind condamnat la o zi de serviciu in folosul comunitatii. Acestea fiind spuse, ar fi bine sa va ganditi serios inainte de a filma un politist in timp ce va da o amenda si nu numai.

 • Mihai C.

  Si care e legatura cu tema acestui blog? Se pare ca si niste rusi au filmat accidente cu iphone-ul. Pune si filmele alea

 • Serios? Ce tema are blogul? Masinile de spalat vase?

 • Nickel

  era milițian de fapt, se pare ca au și ei in state specimene de gen 😉

 • dantes

  Mihai C. are dreptate.

 • @dantes: Please do explain.