Prima Pagina Apple Apple angajeaza unul dintre importantii ingineri Nokia specializati pe dezvoltarea de camere...

Apple angajeaza unul dintre importantii ingineri Nokia specializati pe dezvoltarea de camere pentru smartphone-uri

  Avand in vedere ca Nokia si-a vandut divizia mobila catre Microsoft recent, o buna parte dintre inginerii sai isi cauta acum noi locuri de munca. Printre ei s-a aflat si Ari Partinen, unul dintre expertii care a contribuit la dezvoltarea camerelor Nokia PureView pentru Nokia Lumia, el urmand a deveni angajat al Apple din luna iunie. Anuntul privind integrarea in cadrul Apple a fost facut chiar de catre fostul angajat al celor de la Nokia prin intermediul retelei de socializare Twitter.

  In perioada petrecuta la Nokia, Ari Partinen a contribuit la dezvoltarea si imbunatatirea camerelor implementate in terminalele finlandezilor, fiind unul dintre cei mai renumiti ingineri ai companiei. El a lucrat la dezvoltarea Nokia PureView 808, smartph0ne-ul care are camera cu cei mai multi megapixeli implementati vreodata intr-un asemenea dispozitiv, iar in viitor el va lucra cel mai probabil al dezvoltarea viitoarelor camere ale iPhone-ului.

 • NicKel

  de departe cea mai buna stire a saptamanii 🙂

 • KlaudiNhO

  Cacamaca … camer era facuta de sony

 • Matzero

  Cum se face ca sony pe telefoanele lor au cele mai nasoale camere si displayuri?

 • Sergiu

  Foarte bunq vestea ne asteptam de acum la camere de mai buna calitate avand in vedere ca nokia conducea in domeniul camerelor pt smartphone