Prima Pagina Noutati Iata cel mai rezistent smartphone de pe glob (Video)

Iata cel mai rezistent smartphone de pe glob (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mVPku-xItv8&w=580&h=370]

  Smartphone-urile nu sunt concepute in mod normal pentru a fi utilizate in conditii extreme, insa cei de la Caterpillar, CAT pe scurt, au inteles ca oamenii care lucreaza in constructii au nevoie de terminale care sa reziste la orice. In aceasta idee ei au conceput cel mai rezistent smartphone de pe glob, pe care il vedeti clipul video de mai sus, CAT B15 fiind denumirea sa. In clip veti vedea dispozitivul supus unei serii de teste si chiar cateva zeci de terminale calcate de un excavator CAT, ele rezistand fara probleme celor cateva zeci de tone.

  Terminalul are o camera de 5 megapixeli, un procesor de 1 GHz, o baterie de 2000 mAh si ruleaza Android 4.1, deci nu vorbim despre vreun smartphone high-end, insa el este indeajuns de bun pentru a fi utilizat in constructii fara grija distrugerii.

 • Tony

  Cei de la apple ar avea succes prin randul workeri-lor cu asa ceva. Ar fi suficient si cu un terminal nu mai capabil decat un 4s. Parerea mea.

 • Gabriel

  Îi xplodează bateria dacă este călcat de un tractor, nu este atât de adevărat filmul

 • Alex

  @zaone “ele rezistand fara probleme celor cateva zeci de tone.” cateva tone(4) nu zeci de tone!

 • mihai

  Ce minciuna de reclama… Incredibil. Cele 4 tone ale utilajului actioneaza asupra a 600 de telefoane. Asta inseamna in jur de 7 kg pe fiecare telefon. Cred ca majoritatea telefoanelor sunt capabile de asa ceva.