Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

  Este vineri si, ca de obicei in ultimele luni de zile, compania Apple si-a actualizat promotiile disponibile in App Store, astfel ca avem un nou titlu disponibil gratuit pana vinerea viitoare in cadrul campaniei aplicatia gratuita a saptamanii. KAYAK PRO este aplicatia aleasa de catre Apple, ea fiind facuta pentru persoanele care calatoresc des, sau doar ocazional, ea oferind utilizatorilor posibilitatea de cumpara bilete de avion, de a rezerva camere la hoteluri, de a rezerva masini, plus multe altele.

  KAYAK Pro a fost aleasa de catre Apple in aceeasi campanie cu aproape 2 ani de zile in urma si atunci utilizatorii au fost placut impresionati de ea, aceasta fiind una dintre cele mai bune aplicatii de acest gen disponibile in App Store. Versiunea prezenta acum este compatibila cu iOS 7 si toate iDevice-urile Apple, ea fiind disponibila pentru download GRATUIT din magazin.

Pretul initial:
Numele:
KAYAK PRO Flights, Hotels & Cars

Gratuit

DESCARCA





Developer: Kayak Software Corp
Universala
Categoria: Travel


Descriere: The smart travel search engine. Hotel, flight, and car search and booking, flight tracker and itinerary management….


Dimensiunea aplicatiei este: 20.1 Mb