Microsoft Surface Pro 3 a fost prezentata de catre Microsoft

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1t7rSZT_77E&w=580&h=370]

  Continuand linia de tablete Surface, compania Microsoft a lansat in cursul acestei zile Microsoft Surface Pro 3, o tableta cu ecran de 12 inch si cea mai noua tehnologie Intel. Microsoft Surface Pro 3 are doar 9.1 mm grosime,  un ecran de 12 inch cu rezolutie 2160 × 1440 pixeli si screen ratio 3:2, greutate de 800 de grame si functioneaza cu ajutorul unui procesor Intel i3 – i7.

  Multumita noului ecran, dar si a rezolutiei, Microsoft Surface Pro 3 ar trebui sa afiseze cu pana la 6% mai mult continut pe ecranul sau decat MacBook Air 13 inch, asta in ciuda faptului ca vorbim despre un ecran cu diagonala mai mica. Fiind si mai subtire decat MacBook Air-urile celor de la Apple, noua tableta este prezentata ca o inlocuitoare perfecta pentru produsele Apple, sau alte laptop-uri de pe piata.

  Separat de toate acestea, noua tableta are montat un stand in carcasa, ea putand fi pozitionata aproape oricum dorim noi. Multumita acestui stand ecranul poate fi asezat la un unghi de 150 de grade in orice situatie, pentru vizualizarea sau crearea de continut. Mai mult decat atat, Microsoft Surface Pro 3 vine cu o noua husa Type Cover, ea avand un touchpad ce are o suprafata cu 68% mai mare si rezistenta mai mica la swipe-uri.

  Acum ajungand la preturi va spun ca Microsoft Surface Pro 3 are un pret de pornire de 799$ in cazul alegerii versiunii cu un procesor Intel i3, pretul crescand in functie de procesorul ales.