iPhone 6 a fost ales smartphone-ul anului la MWC 2015

gsma awards

  Mobile World Congress 2015 se indrepta spre final, iar in cursul noptii trecute cei de la GSMA au anuntat castigatoriilor premiilor anuale acordate in cadrul acestei conferinte, iPhone 6 fiind premiat cu titlul de smartphone-ul anului. El este plasat la egalitate cu LG G3, GSMA oferind titulatura celor doua smartphone-uri in baza performantelor foarte bune, a design-ului si a vanzarilor inregistrate pe pietele globale. In cazul iPhone 6 juriul a considerat ca toate imbunatatirile implementate de catre Apple, de la design la hardware si implicit performante, ofera terminalului caracteristici ce il recomanda pentru premiu, dar nu-i ofera un avantaj fata de LG G3.

iPhone 6 isn’t simply bigger — it’s better in every way. Larger, yet dramatically thinner. More powerful, but remarkably power efficient. With a smooth metal surface that seamlessly meets the new Retina HD display. With all round improvements, from designs, to specs, to functionality yet remaining true to the core this proposition offers unparalleled performance and unmatched consumer success.

  Apple a castigat aproape anual macar un premiu din partea GSMA, iar anul acesta nu a fost premiata in categoria tabletelor, Microsoft Surface Pro 3 primind atentia celor din Barcelona multumita inovatiilor implementate de catre compania Microsoft. Samsung nu s-a descurcat mai bine din vreun punct de vedere, compania coreeana fiind premiata pentru sistemul de securitate KNOX, insa niciunul dintre terminalele sale mobile nu a primit aprecierea juriului.