Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 a fost ales smartphone-ul anului la MWC 2015

iPhone 6 a fost ales smartphone-ul anului la MWC 2015

gsma awards

  Mobile World Congress 2015 se indrepta spre final, iar in cursul noptii trecute cei de la GSMA au anuntat castigatoriilor premiilor anuale acordate in cadrul acestei conferinte, iPhone 6 fiind premiat cu titlul de smartphone-ul anului. El este plasat la egalitate cu LG G3, GSMA oferind titulatura celor doua smartphone-uri in baza performantelor foarte bune, a design-ului si a vanzarilor inregistrate pe pietele globale. In cazul iPhone 6 juriul a considerat ca toate imbunatatirile implementate de catre Apple, de la design la hardware si implicit performante, ofera terminalului caracteristici ce il recomanda pentru premiu, dar nu-i ofera un avantaj fata de LG G3.

iPhone 6 isn’t simply bigger — it’s better in every way. Larger, yet dramatically thinner. More powerful, but remarkably power efficient. With a smooth metal surface that seamlessly meets the new Retina HD display. With all round improvements, from designs, to specs, to functionality yet remaining true to the core this proposition offers unparalleled performance and unmatched consumer success.

  Apple a castigat aproape anual macar un premiu din partea GSMA, iar anul acesta nu a fost premiata in categoria tabletelor, Microsoft Surface Pro 3 primind atentia celor din Barcelona multumita inovatiilor implementate de catre compania Microsoft. Samsung nu s-a descurcat mai bine din vreun punct de vedere, compania coreeana fiind premiata pentru sistemul de securitate KNOX, insa niciunul dintre terminalele sale mobile nu a primit aprecierea juriului.

 • adrian

  Bai ZAONE, da-o dracului, ce veste este asta? Deja toata magazinele de bricolaj au intrat in colaps… sunt cozi imense la casele de marcat, si toata lumea cumpara cablu, sfoara, si vaselina… si culmea, toti vorbesc la telefoane Samsung… (de pe surse)

 • Jules

  Pai asa iti trebuie adrian daca intri pe un site dedicat iSamsung!

 • Sa inteleg ca intentioneaza sa-si lege telefoanele Samsung cu cablu si sfoara, apoi sa le unga cu vaselina ?

 • adrian

  ce lipsit de imaginatie esti… din schitele care unii le tineau in mana, am vazut ca s-ar putea sa fie implicate si o grinda, prietena cu un scaunel…

 • . nine

  am avut LG G3….acum ip 6,nu se compara,sa mai lucreze la lagul de la animatii LG,si supraincalzirea de papa toata bateria…