iOS 7.1.2 – Apple confirma lansarea, confirma si rezolvarea probemelor iMessage

iOS 7.1.2 img - iDevice.ro

  iOS 7.1.2 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple in momentul de fata, noua versiune a sistemului de operare putand fi disponibila pentru noi in viitorul foarte apropiat. Aceasta lansare a fost confirmata astazi de catre compania Apple care a recunoscut inclusiv problemele existente ale iMessage care nu livreaza mesajele trimise catre posesori de iPhone care au renuntat la terminale in favoare unor dispozitive Android.

We recently fixed a server-side iMessage bug which was causing an issue for some users, and we have an additional bug fix in a future software update,” Apple told Re/code in a statement. “For users still experiencing an issue, please contact AppleCare.

  Mai mult decat atat, compania Apple sustine ca a rezolvat un bug care impiedica angajatii AppleCare sa intervina pentru a rezolva problemele utilizatorilor, astfel ca totul poate fi reparat acum si de catre acestia. Separat, compania Apple le recomanda utilizatorilor sa acceseze o pagina de suport in care ofera recomandari pentru rezolvarea problemei, ele fiind explicate si de catre mine in articolul de ieri. Separat de acestea, compania americana sustine ca urmatoarele actiuni nu vor dezactiva iMessage in terminalele voastre, asa ca nu are rost sa le indepliniti:

  • Logging into My Support Profile and changing your password or removing your phone number
  • Sending an SMS text message STOP to 48369
  • Resetting your network settings
  • Changing your Apple ID password

  Acestea fiind spuse, putem astepta iOS 7.1.2 in viitorul apropiat.