Apple inca discuta termenii achizitionarii Beats, acordul nu este 100% sigur de finalizare

  Acum doua saptamani de zile au aparut primele informatii conform carora compania Apple urmeaza sa achizitioneze compania Beats, Dr. Dre confirmand informatia prin intermediul contului sau Facebook. Desi achizitia trebuia sa fie finalizata acum o saptamana de zile, ea a fost amanata si acum aflam ca desi discutiile continua, acordul este in proportie de 70% sigur de finalizare in curand.

A well-placed source has confirmed rumors that Apple’s acquisition of Beats “is happening” but was close to falling apart multiple times. The source said with “70% certainty” that Apple’s planned multi-billion acquisition of headphone maker Beats will go through.

  Se pare ca discutiile dintre cele doua companii au fost aproape de a se incheia in multiple ocazii, insa cele doua parti se afla in continuare la masa negocierilor pentru a ajunge la un numitor comun. Apple este extrem de interesata sa ii obtina pe Dr. Dre si Jimmy Iovine in echipa de manageri, achizitia Beats fiind in cea mai mare masura axata pe angajarea lor si nu neaparat pe tehnologiile companiei.

  Achizitionarea Beats este una dintre cele mai controversate achizitii facute vreodata de catre compania Apple, o multitudine de utilizatori si analisti chestionand intentiile celor din Cupertino cu privire la companie. Indiferent care ar fi intentiile adevarate ale celor din Cupertino, ramane deocamdata de vazut daca acordul va mai fi sau nu finalizat avand in vedere multiplele amanari.