iPhone 6 – panoul de iluminare a ecranului apare in primele imagini

  Intr-o tentativa de a confirma implementarea unui ecran de 4.7 inch in iPhone 6, in cursul acestei zile au aparut pe internet o serie de poze care prezinta panoul de iluminare a ecranului viitorului terminal. Componentele par a fi similare cu cele ale iPhone 5S si iPhone 5C la o prima vedere, sa ca nu putem fi siguri ca imaginile reprezinta intr-adevar o componenta pentru viitorul dispozitiv, insa orice leak incepe asa.

  Aceasta este prima oara cand aceasta componenta este prezentata in imagini pentru noi si probabil nu va fi ultima oara cand o vedem deoarece imaginile confirma faptul ca productia componentelor pentru iPhone 6 a inceput. Pe masura ce acest proces de productie va avansa vom vedea cel mai probabil noi componente ale viitorului dispozitiv, fiecare in parte putand confirma sau infirma tot ceea ce am vazut pana acum.

  iPhone 6 urmeaza sa fie prezentat in toamna acestui an de catre compania Apple si conform informatiilor aparute pana acum, el urmeaza sa contina un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1704 x 960 pixeli.