Apple se pregateste sa lanseze noi modele ale iMac in cadrul WWD 2014

  WWDC 2014 va incepe pe data de 2 iunie, iar in afara prezentarilor OS X 10.10 si iOS 8, compania Apple ar putea avea alte surprize pregatite pentru noi. Mai exact, compania americana ar putea sa prezinte inclusiv noi modele ale iMac, sau cel putin asta ne da de inteles faptul ca toate modelele vandute in momentul de fata prin intermediul Apple Store-urilor au timpi de livrare crescuti la 3 – 5 zile lucratoare, de la 24 de ore.

  In general aceasta crestere a timpilor de livrare inaintea unui eveniment important sugereaza faptul ca produsul urmeaza sa fie actualizat sau inlocuit, asa ca orice este posibil. Mai mult decat atat, diverze zvonuri aparute in cursul acestui an sugereaza faptul ca Apple urmeaza sa isi actualizeze linia de iMac-uri la inceputul lunii iunie, reducand in acelasi timp cu minim 100$ pretul de achizitie al produselor sale.

  Desi nu vorbim despre dovezi 100% clare cu privire la planurile celor din Cupertino, in general dovezi mici de acest gen ne prezinta o imagine cat se poate de clara in legatura cu miscarile urmatoare ale celor din Cupertino. Lansand un iMac mai ieftin, Apple poate contra scaderea in vanzari pe care Mac-urile sale o inregistreaza de ceva vreme in aceasta perioada a anului, asa ca va fi interesant de vazut ce are compania pregatit pentru WWDC 2014.