iPhone 6 – iata ce denumiri surprinzatoare si preturi vor avea modelele cu ecrane de 4.7 si 5.5 inch

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmeaza sa intre in productie luna iulie, in timp ce iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmeaza sa intre in productie in luna august. Desi pentru ambele terminale este utilizata terminologia iPhone 6, se pare ca Apple a pregatit doua denumiri de marketing extrem de interesante care ar urma sa atraga atentia utilizatorilor din intreaga lume inspre dispozitive, numele fiind: iPhone 6 Air si iPhone 6 Pro.

  Informatiile vin de la un analist asiatic care ar avea contacte in cadrul fabricilor partenerilor companiei Apple si desi alegerea denumirilor pare putin probabila, aceasta nu este prima oara cand auzim de ele, dar intr-o formula diferita. Separat de aceste denumiri, analistul asiatic sustine ca Apple ar intentiona sa comercializeze iPhone 6 Air la un pret de pornire de 650$, in timp ce pentru iPhone 6 Pro ar stabili un pret de 750$. In trecut s-a speculat ca Apple ar intentiona sa creasca pretul de vanzare al iPhone 6 cu 100$, iar acest lucru pare sa se dovedeasca doar in cazul modelului cu ecran de 5.5 inch.

  In final aflam ca Apple ar putea produce pana la 46.5 milioane de unitati ale ambelor modele pentru vanzare in cel de-al patrule trimestru fiscal al acestui an, cifra fiind enorma. Acum intreaga poveste este extrem de interesanta, insa din ea eu as crede doar faptul ca Apple ar putea alege denumirile iPhone Air si iPhone Pro. Adaugarea cifrei 6 in denumire este ilogica daca privim modul in care isi alege compania Apple denumirile pentru produse, asa ca nu va asteptati la altceva.