iPhone 6, iPad Air 2 si restul iDevice-urilor lansate in 2014 vor avea Touch ID

  In toamna acestui an compania Apple va lansa iPhone 6, iPad Air 2, iPad Mini cu Ecran Retina 2 si probabil un iPhone 6C, toate aceste dispozitive urmand a avea Touch ID implementat. Informatiile vin de la un analist asiatic, care in trecut a avut informatii valide in legatura cu produsele Apple pregatite pentru lansare, insa cred ca multi dintre voi si-au dat oricum seama ca Apple va prota tehnologia si in alte produse.

We think Apple will opt for tin, versus previously used chemicals, for Touch ID module packaging of new iOS devices in order to boost durability. That is, it should procure Japan Unix’s laser welding equipment for packaging.

  Implementarea Touch ID in aceste produse noi este posibila multumita faptului ca partenerii companiei Apple pot produce indeajuns de multe componente pentru a permite implementarea in ele. mai exact, productia de componente pentru Touch ID urmeaza sa creasca cu pana la 233$ in cursul acestui an, numarul de unitati fiind suficient de mar epentru a permite desfasurarea productiei in conditii normale.

  Cresterea productiei se datoreaza utilizarii unui nou material pentru procesul de fabricare al noilor componente, asa ca Touch ID-ul va fi utilizat la scara larga in iDevice-urile Apple incepand din toamna.

1 COMENTARIU