Prima Pagina Nokia Nokia ironizeaza intr-un mod inteligent Samsung

Nokia ironizeaza intr-un mod inteligent Samsung

  Saptamana trecuta compania Samsung a cumparat de la administratia aeroportului Heathrow din Londra spatiu publicitar pentru “transforma” terminalul 5 al aeroportului in terminalul Galaxy S5. In jurul acestei promovari s-au creat destule discutii, iar cei de la Nokia au profitat de ocazie pentru a ironiza transformarea facuta de catre Samsung in Londra, iar in imaginile acestui articol puteti vedea totul.

  Practic Nokia a trimis in Heathrow cativa cosmonauti Lumia care au incercat sa “trimita in spatiu” un terminal virtual Nokia Lumia, ideea in sine fiind extrem de interesanta si departe de promovarea agresiva facuta in trecut.

 • alex alexandru

  Bravo nokia! Sper sa isi bata joc tot mai mult de samsung!

 • Atomic

  Bravo nokia! Memorabila si asta ca si bataia de joc la adresa apple, cea cu zombie!

 • seby

  :)))))))) ce tare

 • Iryan

  Pffff ce mai lauda pe nokia… Eu nu dau 2bani pe firma asta care a crezut ca va ramane nr 1 cu telefoane de 2 lei cand toti ceilalti investeau in telefoane inteligente. Mandria si prostia se plateste, au pierdut tot si acum tin si coada pe sus avand microsoft in spate. Nu sunt de acord cu ce fac ei…wow Lumia, au stat pe margine si au luat tot de la cei ce ani de zile au creeat, au implementat tot in windows si sunt geniali. Mai au mult pana departe, iar dupa faza cu fabrica din Romania, nu o sa iau nokia nici daca e ultimul telefon de pe pamant.

 • NicKel

  microsoft ironizeaza…*
  nokia nu mai exista ca si jucator (nu in aceasta piata, cel putin)…

 • real

  nokia cu ironia si altii cu vanzarile