Apple modifica sistemul de afisare a aplicatiilor din App Store

  Desi probabil putini dintre voi au observat sau vor observa vreodata acest lucru, compania Apple a modificat listarile aplicatiilor disponibile in App Store-ul pentru iDevice-urile sale. Daca in trecut sectiunile Paid, Free si Top Grossing afisau cate 300 de aplicatii in listarile lor, compania Apple a redus la jumatate toate aceste liste, astfel ca acum doar 150 dintre ele sunt afisate pentru noi.

  Desi schimbarea nu afecteaza si iTunes pentru PC-uri, e putin probabil ca vreunui utilizator sa-i pese de aplicarea sa  de catre compania Apple. Fie ca vorbim despre 300 sau 150 de aplicatii listate in topul fiecarei categorii a App Store-ului, putini utilizatori isi faceau timp pentru a cauta printre toate listarile facute de catre compania americana, asa ca e greu de crezut ca vor exista utilizatori nemultumiti.

  Acestea fiind spuse, vorbim despre o modificare minora pe care Apple nici macar nu a anuntat-o in vreun fel, ea fiind remarcata de catre cei care analizeaza topurile aplicatiilor din App Store.