iPad Mini pliabila intr-un iPhone, MacBook Air cu touchscreen si iata ce alte prototipuri FANTASTICE testeaza acum Apple!

  Pentru a incerca sa fie mereu cu un pas inaintea concurentei, compania Apple testeaza in mod constant prototipuri ale unor produse extrem de interesante, chiar daca ele nu vor ajunge vreodata pe piata. Intr-o incercare de a ne oferi o privire in spatele “cortinei de fier” lasate peste laboratoarele in care sunt dezvoltate aceste produse, un analist american ne ofera cateva informatii privind prototipurile testate acum de catre Apple.

In contrast to investors’ fears, the supply chain thinks Apple’s innovation may be accelerating. With more than the usual number of prototypes floating around, here are some highlights (with the caveat that Apple might be purposely leaking to confuse competitors): 5.5″ OLED phone with 2k >660ppi display; iTV with full gesture control, voice control, and 4K; touchscreen MacBook Air running on A8; 4″ OLED iPhone that unfolds into an iPad mini; smartwatch prototypes including curved bangle-type and curved-screen; and wearables including health care appliances and payment authentication modules.

  Incep cu o tableta iPad Mini ce are un ecran OLED si este pliabila pentru a se transforma intr-un iPhone cu ecran de 4 inch, un produs care daca ar fi lansat ar atrage un numar extrem de mare de clienti pentru cei din Cupertino. Separat de aceasta tableta, Apple testeaza si un iPhone cu ecran OLED de 5.5 inch care are rezolutie 2k si peste 660 de pixeli per inch, acesta putand fi acel iPhone 6 de care se tot vorbeste de cateva luni de zile.

  Mergand in continuare aflam ca Apple testeaza MacBook Air-uri care au touchscreen si chip-uri A8, un zvon lansat zilele trecute anuntandu-ne ca Apple ia in calcul lansarea unor Mac-uri cu procesoare ARM. Urmatorul prototip este binecunoscutul televizor denumit generitc iTV, el avand un ecran 4K, sistem de control prin gesturi si comenzi vocale, toate aceste informatii fiind furnizate in trecut de diverse zvonuri. In final incheiem cu diverse modele ale iWatch care au ecrane curbate si sunt acompaniate de diverse alte produse biometrice care pot fi purtate de catre noi si in anumite cazuri permit autorizarea de plati mobile.

  Unele prototipuri prezentate de catre analist au sanse de a ajunge pe piata, insa altele sunt de domeniul stiintifico-fantasticului, dar Apple are obiceiul de a testa foarte multe prototipuri de produse neasteptate fara a le lansa pe piata.