Prima Pagina Apple Apple produce prototipuri ale iWatch cu ecrane flexibile de 1.3 – 1.5...

Apple produce prototipuri ale iWatch cu ecrane flexibile de 1.3 – 1.5 inch

  Desi sunt sanse infime ca Apple sa lanseze un iWatch anul acesta, exista sanse serioase ca dispozitivul sa apara anul viitor pe piata, mai ales ca Samsung si-a lansat deja Galaxy Gear-ul luna trecuta. Pana atunci aflam insa ca Apple produce in momentul de fata prototipuri ale iWatch care au ecrane flexibile cu diagonala de 1.3, 1.4 si 1.5 inch. Dimensiunea este perfect normala pentru un smartwatch, insa utilizarea de ecrane flexibile este neobisnuita, mult mai credibila fiind utilizarea unui ecran curbat, care s-ar mult foarte bine pe mana utilizatorului.

 Last month Samsung unveiled the Galaxy Gear smartwatch, which has a normal rigid display and at 73 g is slightly on the heavy side. It remains to be seen whether Apple can repeat its habitual trick of improving innovations so much that it acquires a kind of monopoly on the popular imagination.  Apple is said to be developing three different models of the iWatch — a 1.3-inch, 1.4-inch and 1.5-inch prototype. “A prototype of the 1.5-inch has already been made,” the source said. 

  Din pacate iWatch-ul este un produs la fel de misterios precum iTV-ul, extrem de putine informatii ajungand la publicul larg in legatura cu smartwatch-ul Apple. Ceea ce stim sigur in legatura cu iWatch este ca dispozitivul va rula o versiune speciala a iOS care va permite interconectarea cu iDevice-urile si va permite monitorizarea functiilor vitale, plus a altor informatii utile pentru aplicatiile dedicate fitness-ului. Sper ca iWatch-ul sa fie lansat cat mai curand pe piata, imi doresc un smartwatch si astept unul care sa se interconecteze perfect cu iDevice-urile, dar numai un iWatch o va putea face.

  • Remus

    Samsung Gear este apa de ploaie ca si smartwatch. Ce înseamnă aia sa poți filma clipuri de 10 secunde !!! Un smartwatch adevărat, este Emo Pulse Smile Smartwatch cu trei camere video si care vine la vânzare din luna Decembrie la preț ceva peste 500 de dolari, la o capacitate de stocare de 128 si 256 de gb. !

  • La pret de smartphone va aduna praf in magazine. Ceasurile astea cu preturi mai mari de 150 – 200$ n-au succes. Probabil doar Apple ar putea sa vanda unul mai scump, dar ar fi o prostie.

  • Cristache

    Sa vina el

  • Cornel

    De acord cu zaone