MobileTSS te ajuta sa afli ce SHSH-uri ai slvate in Cydia

  MobileTSS este o noua aplicatie lansata in cursul serii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afla rapid toate SHSH-urile pe care aplicatia le are salvate pentru iDevice-urile noastre cu jailbreak facut. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, aplicatia are o interfata intuitiva in care toate SHSH-urile sunt listate in baza tipului de terminal pentru care sunt salvate.

MobileTSS is a small lightweight application that helps you find out what SHSH blobs you have saved, and helps you search for other SHSH blobs by ECID. This tool is meant to be used by repair professionals that plan on selling their devices, buyers that jailbreak like to know what SHSH blobs they have available. Blobs are searched from Saurik’s APTicket server.

  Cautarea SHSH-urilor se face in baza unui ECID introdus in aplicatie, asa ca puteti cauta orice doriti si oricate terminale doriti in doar cateva secunde folosind MobileTSS. Avand in vedere ca toate cautarile sunt facute in serverul lui saurik, nu veti gasi SHSH-uri salvate doar in calculatoarele voastre in diverse ocazii si nu veti gasi SHSH-uri care nu au fost vreodata salvate undeva, mai ale pentru terminalele care nu avut jailbreak.

  MobileTSS este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.