Iata ce tehnologie IMPRESIONANTA pregateste Apple

earpods

  Daca asteptati produse revolutionare de la compania Apple, ei bine veti sta linistiti stiind ca in Cupertino se dezvolta noi produse EXTRAORDINARE, iar in cursul serii trecute v-am vorbit despre o parte dintre ele. Astazi vorbim despre altele dezvaluite in doua brevete de inventie inregistrate recent companiei Apple, el prezentandu-ne o serie de casti inteligente care cu siguranta vor fi apreciate de milioane de utilizatori.

  Noile casti gandite de catre compania Apple pot reduce consumul de energie necesar functionarii lor, insa mai mult decat atat, contin senzori care permit oprirea sau pornirea continutului multimedia. Acesti senzori integrati in casti ar detecta automat momentul in care noi scoatem castile din urechi sau le reintroducem si ar opri sau porni continutul multimedia rulat pentru a ne permite sa nu pierdem absolut nimic la deconectare.

 Utilizarea acestor senzori va reduce consumul total de energie al castilor, deoarece deconectarea lor in cazul neutilizarii va economisi energia consumata in situatia in care continutul multimedia ar fi fost rulat in van. Ambele brevete de inventie descriu acelasi produs si au la baza aceeasi senzori, unul acoperind o tehnologie ce permite reducerea zgomotelor ambientale, celalalt tehnologia care permite oprirea si repornirea rularii sunetelor.

  In cazul ambelor functii vorbim despre o pereche de casti inteligente care sunt necesare utilizatorilor in momentul de fata, majoritatea dintre noi fiind nevoiti sa crestem sunetul cand zgomotul ambiental este prea mare si sa interactioam constant cu iDevice-urile daca trebuie sa scoatem pentru perioade scurte de timp castile din urechi.