BBM pentru iOS va aduce un sistem mai simplu de inregistrare si multe alte imbunatatiri

  BBM sau Blackberry Messenger, este aplicatia lansata de catre compania Blackberry pentru toti cei interesati de utilizarea sistemului pentru a putea discuta cu prietenii care detin terminale fabricate de catre canadieni. Aplicatia in sine a avut parte de un succes destul de mare la inceput, insa pe parcurs interesul vis a vis de ea a scazut constant, asa ca acum Blackberry incearca sa isi readuca titlul in atentie cu un update.

  O noua versiune a BBM va fi lansata in viitorul apropiat, aplicatia avand un sistem de inregistrare mult mai simplu care va necesita doar introducerea unui nume, a unui username si a unei adrese de email pentru a accesa sistemul. Noua aplicatie va simplifica si optiunea pentru adaugarea de contacte noi, utilizarea unui PIN nemaifiind facuta manual, inregistrarea noului utilizator fiind facuta prin simpla accesare a unui link.

  BBM pentru iOS este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

DESCARCA





Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: BBM brings you together in the moment with friends and family through instant chats, voice calls, picture sharing, voice notes and more. Download the official version of BBM now.

Chat with friends on iPh…


Dimensiunea aplicatiei este: 47.6 Mb