iOS 8 – Apple confirma numele uneia dintre noile aplicatii importante!

  Cu doar doua zile inaintea startului WWDC 2014, companiei Apple au inceput sa ii fie inregistrate brevete de marca in diverse tari de pe glob, iar prin ele ni se confirma numele uneia dintre noile aplicatii importante ale iOS 8. Vorbim despre Healthbook, aplicatia care urmeaza sa se interconecteze cu noul smartwatch iWatch pentru a tine o evidenta a monitorizarii functiilor noastre vitale, insa nu doar atat.

  Conform brevetelor inregistrate Apple in Trinidad Tobago, una dintre locatiile in care compania inregistreaza prima oara denumiri importante, denumirile Healthbook, Health Book, HealthKit si iResearch sunt protejate. Brevetele pentru protejarea acestor denumiri au fost depuse de catre compania Apple in luna februarie a acestui an, deci vorbim despre o incercare timpurie de a proteja denumiri importante.

  Inregistrarile au fost facute la doar cateva zile dupa aparitia primelor zvonuri in legatura cu utilizarea denumirii HealthBook pentru viitoarea aplicatie a iOS 8, si desi ele nu mentioneaza clar ca Apple este in spatele lor, cu siguranta nu vorbim despre alta companie. Aplicatia Healthbook pentru iOS 8 urmeaza sa fie un hub de informatii biometrice preluate din iWatch, insa separat de ele Apple intentioneaza sa ne ofere posibilitatea de a inregistra informatii despre diete, nutrite, fitness si multe, multe alte detalii despre sanatatea noastra.

  Desi aplicatia Healthbook este extrem de interesanta, ea ar putea fi prezentata in toamna impreuna cu iOS 8, chiar in conferinta in care vom vedea si iWatch pentru prima oara. Nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.