OS X 10.10 – Apple dezvaluie denumirea viitoarei versiuni a OS X

  La scurt timp dupa amplasarea primului banner pentru iOS 8 in cadrul locatiei ce va gazdui WWDC 2014, compania Apple a montat si primul banner care ne sugereaza denumirea pe care OS X 10.10 ar putea-o avea. In imaginea reprodusa de catre Apple in bannerul amplasat ieri putem vedea El Capitan, o formatiune de roci prezenta in muntii parcului national Yosemite din SUA, aceasta putand fi denumirea viitoarei versiuni a OS X 10.10.

  Apple a inregistrat ca si marca denumirea Yosemite, insa in acelasi timp a inregistrat si prescurtarea denumirii El Capitan, Apple detinand brevetul de marca pentru El Cap. In aceasta idee, exista sansa ca Apple sa aleaga oricare dintre aceste doua denumiri pentru OS X 10.10, insa la o prima vedere e putin probabil ca prescurtarea El Cap sa fie capul de afis pentru lansarea unei noi versiuni importante a OS X.

  Alegand Mavericks ca si denumire pentru OS X 10.9, compania Apple lasa deschisa posibilitatea utilizarii numelui parcului national Yosemite pentru OS X 10.10, insa luni vom afla exact totul. Nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.