Rata de adoptie a iOS 7 atinge un nou record conform Apple

  La inceputul lunii aprilie a acestui an 87% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile companiei Apple aveau iOS 7 instalat, restul utilizand iOS 6 si versiuni mai vechi ale sistemului de operare. O luna si jumatate mai tarziu lucrurile nu s-au schimbat prea mult, procentul de utilizatori care au instalat iOS 7 crescand cu doar un procent, rata de adoptie fiind aproape de stagnare inaintea lansarii iOS 8 beta 1.

  Desi a trecut mai bine de jumatate de an din momentul in care iOS 7 a fost lansat oficial, iata ca Apple inca nu a reusit sa convinga 90% dintre utilizatorii iDevice-urilor sale sa-l instaleze in propriile terminale. Avand in vedere ca in urmatoarele trei luni urmeaza sa vedem o sumedenie de informatii noi legate de iOS 8, e putin probabil ca rata de adoptie a iOS 7 sa atinga 96%, nivelul maxim inregistrat de iOS 6 anul trecut.

  iOS 7 a fost primit cu foarte multa controversa de catre utilizatorii nemultumiti din cauza schimbarilor de design implementate de catre compania Apple, insa iata ca in final nu foarte multi au facut pasul la cea mai recenta versiune a sistemului de operare.