iOS 8 concept prezinta un sistem de operare controlat de widget-uri (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=60_kQw9sAxQ&w=580&h=370]

  De ani de zile posesorii de iDevice-uri ii cer companiei Apple sa implementeze posibilitatea de a utiliza widget-uri pentru a controla sistemul de operare pentru terminalele sale. Zilele trecute a aparut un concept interesant care ne prezenta un Springboard controlat folosind widget-uri care pot fi deschise peste iconitele aplicatiilor, iar astazi vedem un concept nou care propune modificari similare.

  Din pacate compania Apple nu va prezenta prea curand o versiune a iOS care va avea widget-uri implementate in Springboard, insa poate vom avea disponibile tweak-uri care vor implementa aceasta functionalitate in viitor.

2 COMENTARII

  1. @Zaone , de pe ipad am trecut de la storeul moldovenesc la store-ul U. S. Ma întrebat că pentru această carte trebuie să trec la store-ul U. S. Si acum cînd doream să fac update la o aplicatie scria că apple id-ul este înregistrat pe store-ul moldovenesc si pentru a downloada trebuie să trec de la store-ul U. S. la store-ul moldovenesc . Întrebarea mea este , cum să trec de pe Ipad la store-ul U. S. la store-ul Moldovenesc ?

  2. @Dumitru , încearcă sa dai LogOut si apoi LogIn si îți va apărea o alerta gen ” …You’ll be switch to Moldova store … ” , apesi Ok si gata . Dacă nu merge încearcă din nou deoarece mi sa întâmplat 1/10 sa rămână pe același store .