iOS 8 Messages – cea mai utilizata aplicatie a iOS are parte de functii noi!

In aceasta pagina veti putea accesa CHAT-ul dedicat WWDC 2014!

  Messages este cea mai utilizata aplicatie a sistemului de operare iOS, iar in iOS 8 cei de la Apple au implementat o multitudine de functii noi si interesante pentru ea. Incepem cu posibilitatea de a redenumi thread-urile de conversatii, cu optiunea de a adauga contacte noi sau de a sterge altele vechi, cu optiunea de a utiliza mai usor Do Not Disturb cu Messages printr-o serie de functii noi si cu optiunea de a parasi un thread de mesagerie in grup.

  iOS 8 Messages este acum capabila sa partajeze locatia noastra pentru o perioada limitata de timp cu oricare dintre prietenii cu care purtam conversatii, locatia fiind pozitionata folosind sistemul Apple Maps. Tap to Talk este o functie extrem de interesanta care ne ofera optiunea de a trimite un mesaj vocal prietenilor nostri prin apasarea indelungata a microfonului tastaturii, mesajul putand avea o durata limitata.

  In final merita mentionat faptul ca noua functie Tap To Talk permite si ascultarea mesajelor prin simpla ridicare a unui iDevice la ureche, chiar daca mesajul primi este vazut prin LockScreen.

 

 

 

2 COMENTARII