LIVE WWDC 2014 pe iDevice.ro!

In aceasta pagina veti putea accesa CHAT-ul dedicat WWDC 2014!


  Dupa luni bune de asteptare a iOS 8, iata ca in aceasta seara vom vedea LIVE WWDC 2014 si prezentarea iOS 8 facuta de catre compania Apple. Dupa cum v-am spus deja in destule articole publicate pe iDevice.ro de-a lungul ultimei saptamani, incepand cu ora 20:00 Apple va da startul keynote-ului de deschidere al WWDC 2014 si va prezenta noua versiune a sistemului de operare impreuna cu OS X 10.10.

  Impreuna cu aceste noua versiuni noi ale sistemelor de operare vom vedea si cel putin un produs nou conceput de catre compania Apple, totul intr-o conferinta ce va dura cel putin doua ore. Veti putea vizualiza WWDC 2014 LIVE in direct pe website-ul Apple daca aveti un Mac, un iPhone, un iPod Touch sau o tableta iPad sau un Apple TV, insa daca aveti un PC cu Windows, atunci nu veti putea vizualiza LIVE stream.

  Pentru cei cu Windows veti gasi aici feed-ul LIVE care va vor permite sa vizualizati IN DIRECT intregul eveniment al celor de la Apple, asa ca nu uitati sa reveniti incepand cu ora 19:30 cand va astept sa discutam despre tot ceea ce va prezenta compania americana. In aceeasi idee va recomand sa descarcati si aplicatia iDevice.ro pentru a afla toate noutatile pe care cei din Cupertino urmeaza sa le prezinte.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb