iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch – Apple va incepe productia mai devreme decat se anticipa

iPhone 6 ecran 5.5 inch macheta - iDevice.ro 2

In aceasta pagina veti putea accesa CHAT-ul dedicat WWDC 2014!

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma s-a aflat ca Apple ar avea probleme cu fabricarea iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch din cauza bateriei noului dispozitiv. Dorind sa produca un terminal foarte subtire, Apple nu reusea sa gaseasca un partener capabil sa ii furnizeze baterii subtiri in cantitati mari, insa aceasta problema pare sa fi fost rezolvata multumita celor de la Sunwoda.

  Compania Apple cauta baterii cu o grosime de doar 2mm, fata de 2.8mm sau 2.9mm cat au in mod normal bateriile smartphone-urilor, iar abia acum pare sa fi contractat compania Sunwoda. Apple ar fi contractat Sunwoda pentru a ii furniza 20 de milioane de baterii cu o grosime de 2mm incepand cu luna trecuta, procesul de asamblare a dispozitivelor urmand a incepe in cursul acestei veri.

  In cursul anului 2014 Apple a cerut partenerilor sai sa produca 80 de milioane de unitati ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, doar 25% dintre aceste unitati reprezentand cel de-al doilea model. Daca aceasta miscare a celor de la Apple ne va aduce un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch in cursul acestui an ramane de vazut, dar sansele par a fi destul de mari.