80 de milioane de Mac-uri sunt active in intreaga lume

In aceasta pagina veti putea accesa CHAT-ul dedicat WWDC 2014!

  In cursul acestei seri Tim Cook a urcat pe scena WWDC 2014 pentru a anuntat ca nu mai putin de 80 de milioane de Mac-uri sunt active in momentul de fata in lumea intreaga, jumatate dintre ele avand OS X Mavericks instalat. Vorbim despre o versiune a sistemului de operare care a fost lansata in luna octombrie a anului trecut si este deja activa pe jumatate dintre Mac-urile active pe glob.

  Rata de adoptie este extraordinara chiar si pentru Apple, cresterea in vanzari fiind de 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Articolul precedentLIVE WWDC 2014 pe iDevice.ro!
Articolul următorOS X Yosemite a fost anuntat de catre Apple, iata ce aduce nou!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.