WWDC 2014 – primele cozi se formeaza in fata locatiei evenimentului

  Cu doar doua ore inaintea startului keynote-ului de deschidere al WWDC 2014 primele cozi sunt formate de mai bine de doua ore in fata Moscone Center West. Aceasta este locatia in care vor avea loc toate sesiunile WWDC 2014 in cursul urmatoarelor zile, iar dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS se grabesc sa-si ia biletele de intrare pentru a participa la keynote-ul pentru prezentarea iOS 8.

  Dupa cum puteti vedea deja din aceste imagini, un numar destul de mare de dezvoltatori se afla in aceste momente in fata Moscone Center West si numarul lor va creste in orele urmatoare. Peste 5000 de persoane urmeaza sa fie prezente la keynote-ul de deschidere al WWDC 2014, iar noi vom vedea totul in direct pe website-ul companiei Apple si aici cu feed-uri LIVE.

  Nu uitati sa reveniti incepand cu ora 19:30 cand va astept sa discutam despre tot ceea ce va prezenta compania americana. In aceeasi idee va recomand sa descarcati si aplicatia iDevice.ro pentru a afla toate noutatile pe care cei din Cupertino urmeaza sa le prezinte.