iOS 8 Safari – iata ce noutati sunt disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Pentru Safari dedicat iOS 8, compania Apple a pregatit un numar redus de schimbari care cu siguranta nu vor impresiona foarte multa lume, chiar daca sunt binevenite. Incep cu pagina principala de pornire a oricarui website, ea permitandu-ne sa vizualizam o lista a website-urilor vizitate cel mai frecvent, ea fiind completata si de o lista cu website-uri a caror navigare a inceput pe un Mac sau o tableta iPad si poate continua pe iPhone daca avem Safari sincronizat cu iCloud.

  Mai mult decat atat, orice tab al Safari poate fi deschis in modul privat singur, asa ca nu va fi nevoie de transformarea tuturor tab-urilor in format privat pentru a accesa doar un singur website. Separat de aceste schimbari vizibile direct, iOS 8 Safari contine acum un nou motor de cautare ce poate fi utilizat, DuckDuckGo fiind numele sau, el fiind al saselea implementat de catre Apple in aceasta lista in intreaga sa istorie.

  Includerea acestui sistem de cautare vine si cu implementarea unor noi optiuni pentru sugestii oferite in timpul cautarilor facute pe motoarele de cautare, sugestii facute de catre Spotlight, optiunea de a cauta rapid in interiorul unui website si posibilitatea de a preincarc o pagina accesata mereu. Acestea sunt noutatile implementate de catre Apple in Safari pentru iOS 8, insa putem avea parte de si mai multe functii in viitor.