Prima Pagina accesorii iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch – primele carcase intra in...

iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch – primele carcase intra in productie, lansare pregatita pentru toamna

  Desi numeroase zvonuri aparute de-a lungul timpului sugerau faptul ca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor din cauza problemelor aparute in timpul procesului de dezvoltare, iata ca totul s-ar putea schimba. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an, poate chiar impreuna cu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch.

Also at Computex, we noticed that a few vendors had already started work on accessories for the 5.5-inch iPhone 6 and the pieces were available at the show. Given the lack of data points in recent months around progress with the 5.5-inch iPhone 6 and growing skepticism in the media around a 2014 launch, we view this as a positive development. Based on today’s research, we believe the timing of the 5.5-inch iPhone 6 launch appears to be in sync with our expectation around the unveiling (i.e., September) of the 4.7-inch iPhone 6.

  Conform unor analisti americani ce au vizitat recent una dintre cele mai mari conventii dedicate tehnologiei in Asia, vanzatorii de carcase pentru terminale mobile au inceput deja sa produca carcase pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch. O multitudine de carcase pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch au fost prezente in cadrul acestei conventii, producatorii lor fiind convinsi de faptul ca terminalul va fi lansat in toamna.

  Impreuna cu accesoriile pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, la conventie au fost prezente si o multitudine de carcase pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si acestea din urma aflandu-se in productie. Folosindu-se de informatii provenite de la partenerii Apple, producatorii asiatici au inceput acum productia pentru lansarea in toamna ale celor doua modele ale iPhone 6, contrazicand zvonurile aparute pana acum.

  Chiar daca in toamna nu vom avea disponibile ambele versiuni ale iPhone 6, stim destul de clar ca macar iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va fi lansat in septembrie de catre compania APple.

 • Filip

  Si dintr-o data fanii Apple isi vor schimba parerea…. Senzational !! ecranele de 4.7 si 5.5 inch acum nu mai sunt palete de ping-pong !!!

 • vlad

  Sau vor incepe ca mine sa-si upgradeze iPad mini-ul… 🙂
  In niciun caz nu voi sta cu un ditamai telefon la ureche care sa-mi acopere juma’ din fata:.)

 • frantZ

  Corect :))))

 • Zeuslup

  Ei na! Cine nu e fan Apple nu are ce cauta aici :))) in rest fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea oricat de buna sau rea ar fi!

 • seby

  Eu sunt client apple si de aproape doi ani plang dupa un acran de 4.7 si sunt multi ca mine ……
  5.5 cred ca e prea mare dar mereu am zis ca 4.7 este o marime foarte buna , mai ales pentru un barbat…..
  Stati linistiti ca nu poti sa compari finetea apple cu altceva , de exemplu am plecat cu gandul sa cumpar un htc (fiind cam singurul android demn de bagat in seama) si cand am ajuns la magazin si l-am luat in mana , mi-au fost de ajuns 2 minute sa renunt…….sincer nu stiu de ce dar din pacate nu pot gasi un android care sa ma faca sa-l iau pentru a testa mai amanuntit ultima varianta de android.
  Mai de graba ma atrage un dispozitiv care ruleaza tizin in ciuda android , dar inca nu sunt multe firmele care il foloseste.
  Din cate am inteles samsung o sa scoata un s5 cu tizin , dar e samsung si din start nu ma atrage.

 • seby

  *tizen 🙂

 • viorelgn

  Mi-am vandut iPhone-ul 5s in asteptarea unui ecran de 4.7 inch. Momentan am un Samsung Galaxy S3 ( de o vara ) si sunt la prima experienta cu android. Ingrozitor ruleaza androidul si cat de aiurea este. Nu se compara cu iOS-ul.

 • Filip

  Recunos ca am Note 3 si cand va aparea iPhonul de 5.5 voi reveni la ios pt ca am trecut de la.iphone la.note 3 ios e un sistem.stabil si frumos

 • MrUnivers

  Windows merge mai bien decat android,asa ca asta ar fi o alternativa ,daca nu esti mare consumator de aplicatii. Eu vreau sa vand iphonul 5s in asteptarea ecranului mai generos.