Prima Pagina aplicatii iOS 8 si noul Safari pentru iPad

iOS 8 si noul Safari pentru iPad

  In iOS 8 browserul Safari al celor de la Apple are parte de o multitudine de schimbari pentru tabletele iPad, imaginile acestui articol prezentand cat se poate de bine noutatile pregatite pentru noi. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, in Safari pentru iPad cu iOS 8 vom avea un tab view complet nou care afiseaza inclusiv tab-urile deschise in iCloud pe alte produse Apple conectate la acelasi cont.

The Tab view you know and love in Safari on iPhone now appears on your iPad. You can see all your open web pages, with tabs from the same site grouped together. There’s also a new Sidebar that slides out to reveal your bookmarks, Reading List, and Shared Links. So you’ll enjoy a familiar browsing experience across all your devices.

  Noul tab view grupeaza tab-urile deschise pentru acelasi website si un nou sidebar ne afiseaza boomark-urile, Reading List-ul si Shared link-urile, deci experienta de utilizarea va fi similara cu cea a Mac-urilor. Pentru ca intreaga experienta sa fie intr-adevar cat se poate de buna, este nevoie ca un cont iCloud sa fie activ si sa aveti sincronizate toate functiile Safari.

  Acestea fiind spuse, Safari pentru iOS 8 va aduce o multitudine de noutati interesante si poate alte lucruri noi.

  • Marian

    Ar fi super daca as putea sa intru in contul meu icloud de pe ipad si sa nu mai folosesc vechiul laptop pentru ca deocamdata am un tel si un ipad nu-mi mai permit si un mac

  • kelu88

    cred ca mai repede imi fac treaba pe un ipad decat pe un macbook! o multitudine de aplicatii contra cost pe mac cat pe un ipad iti fac reclama s le tot descarci ,ca sunt gratis, deci! drept urmare ,ipad.ul ramane fortza!

  • Marian

    @zaone, scuze ma refeream la itunes!

  • Pingback: iOS 8 - iata tot ce aduce nou | iDevice.ro()