Apple va publica o lista a tuturor jocurilor care au suport pentru gamepad-urile dedicate iOS 7

  Printr-un nou program initiat in cursul anului trecut, compania Apple ofera acum un sistem standardizat de dezvoltare a gamepad-urilor dedicate iOS 7, suportul pentru ele putand fi implementat imediatin jocuri. In perioada sa de existenta, sistemul a convins dezvoltatorii catorva mii de jocuri pentru platforma iOS sa le faca 100% compatibile cu accesoriile disponibile pe piata, insa nimeni nu stie exact ce titluri contin suport.

  In ideea de a ajuta utilizatorii sa descopere mai rapid jocurile care sunt compatibile cu toate accesorii MFi pentru iOS 7, Apple se pregateste sa publice o lista cu aceste titluri. Obligand producatorii gamepad-urilor pentru iDevice-uri sa-si actualizeze produsele, compania Apple va permite utilizatorilor sa descopere toate jocurile compatibile cu ele prin afisarea unei alerte in iOS in momentul in care accesoriul este conectat.

  Prin acea alerta utilizatorii vor putea fi mai apoi directionati catre o pagina a App Store care va avea toate titlurile listate, ei putand doar sa descarce tot ceea ce ii intereseaza. Nimeni nu stie cat va dura pana cand acest sistem va fi disponibil, insa Apple lucreaza din greu la el.