iOS 8 Control Center permite ascunderea toggle-urilor, rearanjarea lor, inregistrarea ecranului si nu doar atat

  Din pacate iOS 8 Control Center nu pare sa aduca nimic nou pentru noi, dar asta doar la o prima vedere, deoarece in realitate cei de la Apple au implementat multe schimbari in spate. Analizand codul sursa al iOS 8, un hacker a reusit sa descopere ca inginerii Apple au disponibile meniuri secrete care permit: activarea/dezactivarea toggle-urilor Control Center, rearanjarea lor sau chiar inregistrarea ecranului.

  Mai mult decat atat, lista de toggle-uri potea fi scrollable si partea cea mai interesanta este ca inginerii Apple au implementat inclusiv optiuni pentru deschiderea aplicatiilor cu swipe-uri efectuate in lateralele Control Center. Din pacate aceste schimbari sunt disponibile doar printr-un hack facut de catre cel care a prezentat imaginile acestea, el manipuland Xcode si un cont de dezvoltator pentru a obtine acces la ele.

  Prezenta acestor functii ne da de inteles ca Apple a testat o functie ce permite inregistrarea ecranului iOS-ului si una ce permite deschiderea de aplicatii prin swipe-uri in Control Center, dar ele nu sunt oferite public.