iOS 8 Control Center permite ascunderea toggle-urilor, rearanjarea lor, inregistrarea ecranului si nu doar atat

  Din pacate iOS 8 Control Center nu pare sa aduca nimic nou pentru noi, dar asta doar la o prima vedere, deoarece in realitate cei de la Apple au implementat multe schimbari in spate. Analizand codul sursa al iOS 8, un hacker a reusit sa descopere ca inginerii Apple au disponibile meniuri secrete care permit: activarea/dezactivarea toggle-urilor Control Center, rearanjarea lor sau chiar inregistrarea ecranului.

  Mai mult decat atat, lista de toggle-uri potea fi scrollable si partea cea mai interesanta este ca inginerii Apple au implementat inclusiv optiuni pentru deschiderea aplicatiilor cu swipe-uri efectuate in lateralele Control Center. Din pacate aceste schimbari sunt disponibile doar printr-un hack facut de catre cel care a prezentat imaginile acestea, el manipuland Xcode si un cont de dezvoltator pentru a obtine acces la ele.

  Prezenta acestor functii ne da de inteles ca Apple a testat o functie ce permite inregistrarea ecranului iOS-ului si una ce permite deschiderea de aplicatii prin swipe-uri in Control Center, dar ele nu sunt oferite public.

Articolul precedentOrange extinde acoperirea 4G in Romania
Articolul următoriWatch – confirmarea lansarii din toamna
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.