Prima Pagina Apple iOS 8 contine setari ce ne permit sa aplicam teme fara jailbreak

iOS 8 contine setari ce ne permit sa aplicam teme fara jailbreak

  In interiorul codului sursa al iOS 8 un hacker a descoperit o serie de setari care ne permit sa modificam interfata sistemului de operare dupa bunul nostru plac. De la fonturi si pana la culoarea elementelor grafice ale sistemului de operare, noile setari interne ne permit sa schimbam complet aspectul interfetei, ca si cum am aplica o tema, insa fara a face efectiv un jailbreak dispozitivelor.

  Dupa cum puteti vedea deja din imagini, meniul secret implementat de catre inginerii Apple ne ofera posibilitatea de a aplica aceste setari prin doar cateva modificari extrem de simple. Optiunile sunt cel mai probabil disponibile pentru ca inginerii sa poata aplica setari fine pentru interfata iOS 8 inainte de lansarea oficiala si e putin probabil sa le putem accesa fara jailbreak.

  Toate aceste informatii vin dupa ce saptamana trecuta am aflat ca iOS 8 Control Center are disponibile o serie de setari ascunse similare implementate de catre inginerii Apple.

 • macheavel

  Super si asa nu mai flosesc jailbreack de un an

 • xpender

  @macheavel … se vede, deja ai si uitat cum se scrie jailbreak 😛

 • chatagra

  @zaone parca erau niste setari ascunse si in ios 7 …intrebarea mea este daca stie cumva cum sa accesam aceste setari ?

 • Practic e acelasi meniu, doar cu optiunile astea noi. Au aparut cel putin doua tweak-uri in Cydia pentru chestia asta in iOS 7.

 • xpender

  @zaone poti sa ne spui numele acelor tweak-uri …

 • Vlad

  Urasc fontul ala specific telefoanelor Samsung.