Prima Pagina aplicatii iOS 8 Health este deja compatibila cu diverse accesorii de fitness sau...

iOS 8 Health este deja compatibila cu diverse accesorii de fitness sau pentru monitorizarea functiilor vitale

  iOS 8 Health este aplicatia dezvoltata de catre compania Apple special pentru iOS 8 si noul iWatch, ea permitandu-ne sa ne monitorizam functiile vitale si nu doar atat. Desi aplicatia Health vine la pachet cu un HealthKit pe care dezvoltatorii de accesorii biometrice/de fitness vor trebui sa il utilizeze pentru a oferi compatibilitate, iata ca unele produse de acest gen sunt suportate nativ de catre aplicatia Apple.

  Mai exact, unele accesorii Bluetooth precum cele ale Withings pot deja sa inregistreze informatii in aplicatia Health a iOS 8, ea putand inclusiv sa controleze acele produse la nevoie. Conexiunea cu diversele dispozitive se va face folosind Buetooth LE, dupa conectare iOS 8 Health putand prelua diverse informatii din accesoriile respective pentru a le afisa in interfata sa pentru utilizatori sau eventual doctori.

  Lansand aceasta aplicatie, Apple le ofera producatorilor accesoriilor biometrice/de fitness posibilitatea de a renunta la dezvoltarea de aplicatii dedicate pentru produsele lor, ele fiind compativile nativ cu iDevice-urile. In aceasta idee produsele s-ar putea ieftini si o gama complet nou si-ar putea face aparitia incepand din toamna, totul in functie de cerintele pietei.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.