Prima Pagina aplicatii iOS 7.1.1 – un nou bug permite inlaturarea codului de siguranta (Video)

iOS 7.1.1 – un nou bug permite inlaturarea codului de siguranta (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Hg9Vy7XzGZY&w=580&h=370]

  iOS 7 este versiunea de iOS cu cele mai mari probleme de securitate pentru LockScreen si multiplele buguri descoperite pentru inlacutarea codurilor de siguranta au demonstrat acest lucru. Desi iOS 7.1.1 a rezolvat un bug de securitate al LockScreen-ului, altul a fost descoperit recent si prezentat astazi in imaginea de mai sus, el funcitonand inclusiv in versiunile vechi ale iOS 7.

  Pentru a va folosi de acest bug trebuie sa puteti accesa Control Center si Notifications Center in LockScreen si sa aveti un apel ratat in Notifications Center, sa activati AirPlane Mode si sa accesati acea notificare. Dupa accesare vi se va deschide automat ultima aplicatie utilizata inainte de blocare, voi avand acces total la ea, insa doar la respectiva aplicatie si la nimic altceva.

  Pentru ca nu vorbim despre un hack ce permite exploatarea completa a iDevice-ului, el nu este extrem de periculos, daca luam in considerare si conditiile in care poate fi utilizat. E greu de spus cat efort va depune Apple pentru a il rezolva, insa existenta sa demonstreaza din nou cat de fragila este securitatea iDevice-urilor noastre.

 • Rqz97

  La mine nu merge 🙁

 • Sorin

  Pentru mine sau cei care nu isi lasa app deschise nu ar trebui sa fie o problema. Adica la mine nu se reproduce bug’ul decat daca inchid ecranul in timp ce sunt in mesaje sau contacte sau o aplicatie anume

 • seby

  Mereu o sa fie un bug , asa ca nu va agitati prea tare :)))))

 • Relu

  Functioneaza 🙁

 • mihai_mst

  Nu merge la mine

 • lucian84

  Bug-URI o sa fie mereu pentru ca utilizatorii sa facă update la următoarea versiune de iOS pana la ultima pe care o pot face si atunci își dau seama ca telefonul se misca foarte prost si trebuie cumpărat unul nou !! Asta face Apple !! Te manipulează da cumperi noul produs !!