Prima Pagina Android iPhone 5S Mini apare in China

iPhone 5S Mini apare in China

  iPhone 5S Mini, o versiune in miniatura a smartphone-ului produs de catre compania Apple, a aparut cu foarte putin timp in urma in China, iar in imaginea de mai sus il puteti vedea. Vorbim desigur despre o clona fabricata de catre chinezi care ruleaza sistemul de operare Android OS, dar are un aspect extrem de apropiat de cel al produsului real conceput de catre Apple.

  Dispozitivul are un pret de vanzare de doar 30 de dolari si este suficient de mic incat poate fi ascuns complet in palma daca aveti o mana mare. Din fericire nu e greu de deosebit acest mic dispozitiv de cel real produs de catre compania Apple, insa nu va ganditi ca el va ajunge pe piata din afara Chinei.

 • kultrax

  Yech!! Am văzut o groaza de copii După modele de smartphone-uri, mai ales pe la bisnitari…. Asta nu e o stire, e doar umplutura. Îmi aduc aminte ca primele copii au aparut după nokia e71 si 8800 arte

 • realitatea despre apple maps

  Totusi e un segment de piata total neacoperit de apple.
  Un astfel de telefon i-as da copilului la scoala … pacat ca e clona si nu e original.
  Chiar ca lipseste acest segment de telefon…sper ca Apple nu il va produce in viitor pe la 700 usd asa cum are obiceiul.

 • Gabyy

  Dar ce vrei frate apple sa producă telefon la 30 de dolari ?:))) Vorbești aiurea si copilului tau dai la scoala un nokia 1310 in caz ca ii fura cineva cornul si laptele:))