Prima Pagina aplicatii Asphalt Overdrive apare in primul gameplay trailer (Video)

Asphalt Overdrive apare in primul gameplay trailer (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DLnJZWCET74&w=580&h=370]

  Daca asteptati cu nerabdare un nou joc din seria Asphalt, ei bine in cadrul E3 2014 compania Gameloft a prezentat Asphalt Overdrive, un joc pe care il va lansa in viitorul apropiat in App Store. In clipul vieo de mai sus aveti prezentat gameplay-ul noului joc si ovrbim despre un endless driver cu un stil oarecum diferit de cel oferit de catre Gameloft in anii trecuti.

  Dupa cum puteti vedea deja, acum nu va mai trebui sa controlat accelerarea sau frana masinilor, ci va trebui sa folositi swipe-uri pentru a evita obstacole si a efectua diverse trucuri in aer. Noul tip de gameplay este cel putin la fel de interesant precum cel oferit in anii trecut si cu siguranta va tine foarte multa lume ocupata, oferind multiple oportunitati pentru utilizatori.

  Asphalt Overdrive urmeaza sa fie lansat gratuit in App Store in urmatoarele luni.

 • fabiann95

  Naspa

 • xpender

  @fabiann95 – Corect!

 • Oprea Andrei

  L-au stricat complet!

 • Costea Alexandru

  Urat !

 • Cristian Nicula

  E un temple run cu un strop de subway surfers…doar ca e cu masini si ciocniri in stilul burnout

 • Sulk

  Nașpa rau , celelalte le-am terminat cu drag ..

 • irsp

  Din punctul meu de vedere l-au stricat de cand au transformat grafica in 3D si l-au adus pe smartphone-uri. A fost ok sa zicem cand a aparut la inceput pe platforma Java in format .jar, cand nu aveai prea multe optiuni, dar acum e o bataie de joc, si-a pierdut farmecul. Prea arcade, nu ai aproape nici un control asupra masinii, merge aproape singura, de parca e facut jocul pentru copii mici. Faci invarteli si slide-uri cu masina de parca e pe gheata, prea ireal.
  La fel ca si seria Need for Speed pentru telefoane/tablete, in loc sa aduca jocul complet de pe PC, ei fac o dumb-down version. Nici pe PC nu mai e cine stie ce, dar totusi nu se compara cu versiunea mobile.