OS X Yosemite Control Center putea fi deschis cu un simplu gest efectuat pe Touchpad

  In OS X Yosemite compania a implementat o multitudine de noutati, printre ele numarandu-se si un Control Center care permite controlarea unei sumedenii de functii ale sistemului de operare printr-un panou lateral. Desi compania Apple a prezentat acest sistem ca fiind accesibil prin simpla apsare a unei iconite a OS X Yosemite, in codul sursa al sistemului de operare a fost descoperit faptul ca un gest poate fi utilizat in acelasi mod.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, inginerii Apple s-au gandit ca un swipe facut cu doua degete peste touchpad-ul unui Mac poate deschide rapid Control Center-ul, dar chiar si Notifications Center. Desigur ca in versiunile beta ale OS X Yosemite acest gest a fost dezactivat, insa el ar putea fi reactivat oricand de catre compania Apple, daca se va dori acest lucru, diverse tweak-uri putand face acelasi lucru.

Articolul precedentiPhone 6 pornit apare intr-un prim clip Video
Articolul următorICEEfest 2014 : Iata cati utilizatori Shazam exista in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.